TAB-akut – laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

TAB-akkujen vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys.Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti. TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin:

  • henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon aina perustarpeista vaativiin käyttöolosuhteisiin,
  • vapaa-ajan käyttöön mm. veneisiin ja asuntoautoihin,
  • teollisuuskäyttöön vaativiin käyttökohteisiin mm. siivouskoneisiin, sähköpyörätuoleihin ja nostimiin sekä varavirtajärjestelmiin
  • trukkiakkuna sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

TEOLLISUUSAKUT

 

Ajovoima-akut

TAB-valikoimasta löydät kestävää suorituskykyä ajovoimalaitteisiin. Valikoimasta löytyvät avoimet akut, AGM- ja geeliakut, joissa on parhaat mahdolliset sykliset ominaisuudet. TAB-akkujen rakenne on suunniteltu kestämään toistuvia purkukertoja.

Ajovoima-akkujen käyttökohteita ovat mm. siivouskoneet, pienet trukit, sähköpyörätuolit, nostimet.

Lataa TAB-ajovoima-akkujen esite tästä:
http://tab.si/pdf/katalogi/TAB_smalltraction_en/

 

Paikallisakut

TAB-paikallisakut ovat suunniteltu kohteisiin, jotka vaativat korkeaa tehoa ja luotettavuutta. Kovimmissakin teollisuuden tarpeissa käytettävät kestävät putkilevyakut ovat suunniteltu palvelemaan pitkään käyttäjänsä tarpeita kovissakin olosuhteissa.

Paikallisakustot ovat osa varavirtajärjestelmää energia- ja voimalaitoksissa, telelaitteistoissa, valvonta- ja hälytysjärjestelmissä, sairaaloissa, laitoksissa ja teollisuudessa.

TAB-valikoimasta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja kestäviä putkilevyakkuja. OPzS- ja Ogi-tyypin akut soveltuvat syöttämään tietoliikenteen sovelluksia, hätävalo- ja hälytysjärjestelmiä, sekä valvontalaitteita ja automaatiota voimalaitoksissa ja sähköasemilla, rautateillä sekä lentoasemilla.

Putkilevyakut ovat myös kestävin valinta aurinkosähköjärjestelmän akuiksi. Oikein käytettynä, eli hyvässä varaustilassa ja kevyellä huollolla pidetyn akuston suunniteltu elinikä on vähintään 12 vuotta.

Lataa TAB-paikallisakkujen esite tästä:
http://tab.si/pdf/katalogi/TAB_stationary_en_new/