Akkutec-kennotuspalvelu - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Akkutec-kennotuspalvelu

Pienakku uudeksi

Suomen Akut kennottavat pienakkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. valaisimiin, raitisilmamaskeihin, radiopuhelimiin, porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikka- ja robotti-imureihin – eli lähes kaikkiin pienkoneisiin, jotka toimivat akulla. Erikoisimpia kohteita akkukennotukselle ovat olleet esimerkiksi sukellusvalaisimet.

Kennotamme esimerkiksi sairaaloissa ja terveydenhuollossa olevien laitteiden akkuja sekä maatalouden akkuja mm. lypsykoneisiin ja lypsyrobotteihin sekä keritsimiin. Kampaamoiden ja partureiden hiustrimmeriakut on myös mahdollista kennottaa.

Kennotuksen hintaan vaikuttaa akkutekniikka, jännite ja kapasiteetti. Esimerkiksi porakoneen kennotettavaan akkuun voidaan valita suurempi ampeerimäärä, jolloin akku on tehokkaampi kuin alkuperäinen akku oli. Vaikka kennotus tehdään käsityönä kotimaassa, se on monesti edullisempaa kuin uuden akun tai laitteen hankinta.

'

Kennotettava akku

Joskus kennottaminen on ainoa tapa uudistaa tuote, koska alkuperäisiä akkuja ei ole enää saatavilla. Kennotetussa akussa takuu on yksi vuosi. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan valmistamme tilaustyönä myös erilaisia akkupaketteja. Kysy lisää kennotuksesta: kennotus@suomenakut.fi tai puh. 040 6700 756.

Voit myös viedä kennotettavan tuotteesi suoraan myymäläämme, saat kustannus- ja aika-arvion tuotteesi kennotukselle. Myymälämme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Jyväskylässä, Savonlinnassa, Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Kun kennotustyö tehdään kotimaassa, niin samalla voimme lisätä työpaikkoja Suomeen ja se on osa Suomen Akkujen yhteiskuntavastuuta.

#akunuudistaminen #kennotus #akkupaketti #pienakut #akku

Kerro Akkutec-kennotuspalvelusta

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää