Asennus & Testaus - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Akun asennus ja testaus

Akun asentaminen on muuttunut niistä päivistä, kun akku löytyi helposti konepellin alta, kun vain nappasi pellin auki. Nykyisin akku voi olla asennettu muovisuojien alle tai sitten akku voi löytyä yllättävästä paikasta kuten takakontista. Akun asentaminen ei välttämättä ole enää niin yksinkertaista kuin ennen.

Uusien autojen elektroniikan kanssa voi tulla helposti ongelmia heti, kun akku irrotetaan tai virta loppuu. Nykyisissä autoissa akun valinta ja asennus kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi, jotta akun valinta asennuksineen ei aiheita hankaluuksia. Oikein valittu akku kestää pitkään ja käynnistää auton talvella kylmissäkin oloissa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asennamme akun ajoneuvoosi kaikissa myymälöissämme veloituksetta ilman ajanvarausta. Samalla huolehdimme vanhan akun kierrätyksestä asianmukaisesti veloituksetta. Jos kuitenkin akun asennus on perusvaihtoa vaativampi ja vie enemmän aikaa, veloitamme asennuksesta asennusmaksun.

Akku kannattaa myös testauttaa säännöllisesti, jotta sen varaustila on selvillä ja suorituskykyä riittää kylmien säiden varalle - silloin kun virtaa tarvitaan kaikista eniten. Suomen Akkujen myymälöissä testaus on maksuton toimenpide. Se tehdään kuormitustesterillä, jolla testataan akkua ja katsotaan sen kunto, eli mikä on akun virranantokyky ja varaustila.

Testillä nähdään esimerkiksi se, jos akku on vain alhaisessa varaustilassa, jolloin akun lataaminen voi riittää, eikä akkua tarvitse vielä vaihtaa. Myymälöissä voimme tarvittaessa arvioida myös laturin kunnon.

Katso myös artikkeli Kannattaako akku asentaa itse?

Kerro kaverille akkujen asennuksesta

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää