Rekisteröityminen - Suomen Akut

m menu image  m home m cart

 
{#mobileMenu#}

Rekisteröityminen

Suosittelemme verkkokaupan käyttäjille rekisteröitymistä ennen tilauksen tekoa. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee hallinnoimaan asiakkuuttaan ja päivittämään omia tietojaan verkkokaupassa, kun osoite- ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä verkkokaupan asiakastietokantaan. Rekisteröityneenä asiakkaana tilaushistoriasi säilyy omissa tiedoissasi, joista tuotteita on helppo käydä katsomassa ja poimia niitä uudelleen seuraaviin tilauksiin.

Uutta tilausta tehdessäsi rekisteröitymisen yhteydessä kertaalleen täytetyt henkilötietosi tulevat automaattisesti tilauksen pohjaksi, eikä osoite- tai muita henkilötietoja tarvitse lisätä uudelleen. Tämä nopeuttaa tilauksen kirjaamista ja tekee asioinnista Suomen Akkujen verkkokaupassa entistä helpompaa.

Jos unohdat salasanasi, klikkaa painiketta ”tilaa uusi salasana” ja saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset määrittelemään salasanasi uudelleen. Sähköpostisi tulee olla aktiivinen ja sama, jota käytit ensimmäiseen rekisteröitymiseen. Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostiosoitetta, niin kirjaudu ensin vanhalla osoitteellasi verkkokauppaan, jonka jälkeen voit muokata omia tietojasi muuta tietoja -painikkeen kautta.

Rekisteröityä voit verkkokaupan etusivun ylälaidasta. Rekisteröityminen on maksutonta ja helppoa. Kirjautuneena verkkokaupan käyttäjä voi seurata ”Omat tiedot” -sivulta tilauksen etenemistä ja selata aiempia tilauksiaan.

Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä, jolloin voit siirtyä suoraan kassalle ja täyttää tarvittavat tiedot ostaessasi verkkokaupastamme. Tällöin et voi kuitenkaan tarkastella tilaushistoriaasi jälkeenpäin, eikä tilaustiedoista voida luoda automaattista pohjaa seuraavaa tilauskertaa varten.

Emme tallenna luottokorttitietojasi, emmekä luovuta henkilökohtaisia tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille.