TAB-maahantuonti - Suomen Akut

m menu image  m home m cart

 
{#mobileMenu#}

TAB-maahantuonti

Suomen Akut tuo maahan Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja, joiden vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin kuten mm. henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, veneisiin ja asunto-autoihin sekä teollisuuskäyttöön kuten mm. trukkeihin, siivouskoneisiin ja nostimiin.

Oman maahantuonnin ansiosta tarjoamme asiakkaillemme laajan TAB-akkuvalikoiman ja kilpailukykyisen hintatason sekä hyvän toimitusvarmuuden. Tutustu TAB-akkuihin - niissä on laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin.

Tietoa TAB-akuista

Lue lisää TAB-akuista

TAB käynnistysakut

Lue lisää käynnistysakuista


TAB vapaa-ajan akut

Lue lisää vapaa-ajan akuista


TAB teollisuusakut

Lue lisää teollisuusakuista


TAB trukkiakut

Lue lisää trukkiakuista

Trukkiakku Tab Traction 4
Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää