Teollisuusakut - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

TAB-akut – laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

TAB-akkujen vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti. TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin:

  • Käynnistysakut henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon aina perustarpeista vaativiin käyttöolosuhteisiin
  • Vapaa-ajan akut mm. veneisiin ja asuntoautoihin,
  • Teollisuusakut vaativiin käyttökohteisiin mm. siivouskoneisiin, sähköpyörätuoleihin ja nostimiin sekä varavirtajärjestelmiin
  • Trukkiakkuna sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

TEOLLISUUSAKUT

Siirry ostoksille

 

Ajovoima-akut

TAB-valikoimasta löydät kestävää suorituskykyä ajovoimalaitteisiin. Valikoimasta löytyvät avoimet akut, AGM- ja geeliakut, joissa on parhaat mahdolliset sykliset ominaisuudet. TAB-akkujen rakenne on suunniteltu kestämään toistuvia purkukertoja.

Ajovoima-akkujen käyttökohteita ovat mm. siivouskoneet, pienet trukit, sähköpyörätuolit, nostimet.

Lataa TAB-ajovoima-akkujen esite tästä:
http://tab.si/pdf/katalogi/TAB_smalltraction_en/

 

Paikallisakut

TAB-paikallisakut ovat suunniteltu kohteisiin, jotka vaativat korkeaa tehoa ja luotettavuutta. Kovimmissakin teollisuuden tarpeissa käytettävät kestävät putkilevyakut ovat suunniteltu palvelemaan pitkään käyttäjänsä tarpeita kovissakin olosuhteissa.

Paikallisakustot ovat osa varavirtajärjestelmää energia- ja voimalaitoksissa, telelaitteistoissa, valvonta- ja hälytysjärjestelmissä, sairaaloissa, laitoksissa ja teollisuudessa.

TAB-valikoimasta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja kestäviä putkilevyakkuja. OPzS- ja Ogi-tyypin akut soveltuvat syöttämään tietoliikenteen sovelluksia, hätävalo- ja hälytysjärjestelmiä, sekä valvontalaitteita ja automaatiota voimalaitoksissa ja sähköasemilla, rautateillä sekä lentoasemilla.

Putkilevyakut ovat myös kestävin valinta aurinkosähköjärjestelmän akuiksi. Oikein käytettynä, eli hyvässä varaustilassa ja kevyellä huollolla pidetyn akuston suunniteltu elinikä on vähintään 12 vuotta.

Lataa TAB-paikallisakkujen esite tästä:
http://tab.si/pdf/katalogi/TAB_stationary_en_new/

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää