Tietoa TAB-akuista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

TAB-akut – laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

 

TAB-akkujen vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. Sloveniassa jo yli 50 vuoden ajan valmistettuja TAB-akkuja myydään maailmalle vuosittain yli 5 miljoonaa kappaletta.

TAB valmistaa laajaa vaalikoimaa neste-, AGM- ja geeliakkuja kolmen huippumodernin tehtaan ja noin 1100 työntekijän voimin. Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti, mikä varmistaa sen, että myös valmistaja sitoutunut TAB-akkujen erinomaiseen laatuun.

Katso TAB-akkujen valmistusvideo:

TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin

  • Käynnistysakut henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon aina perustarpeista vaativiin käyttöolosuhteisiin
  • Vapaa-ajan akut mm. veneisiin ja asuntoautoihin,
  • Teollisuusakut vaativiin käyttökohteisiin mm. siivouskoneisiin, sähköpyörätuoleihin ja nostimiin sekä varavirtajärjestelmiin
  • Trukkiakkuna sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

TAB valmistaa myös käynnistys -ja teollisuusakkuja ensiasennukseen mm. seuraaville kansainvälisille brändeille: Volkswagen, Volvo, Massey Ferguson, Toyota, Catepillar, Rocla, Jungheinrich, Still ja Daimler. Suomessa TAB-akkuja on myyty jo yli 15 vuotta ja ne ovat suorituskyvyltään kestäviä pohjoisissa olosuhteissa. TAB-akut toimivat hyvin kylmässä ja niiden suorituskyky säilyy kovissakin pakkasissa.

”Olen toiminut yli 20 vuotta akkualalla ja työskennellyt lukuisten erilaisten akkujen ja akkutuotteiden
kanssa, sekä todennut niiden toimintavarmuutta käytännön olosuhteissa. Euroopassa valmistetut
TAB-akut ovat osoittaneet olevansa luotettava akkutuote. Voin suositella TAB-akkuja.”

Kari Rautionaho
Suomen Akut,
toimitusjohtaja

 

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää