Tietopankki - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Tietopankki

Suomen Akut on kotimainen perheyhtiö, jolla on 60 vuoden kokemus akkukaupasta. Pitkä kokemus ja vahva osaaminen ovat asiakkaidemme käytössä niin myymälöissämme kuin verkkokaupassamme. Autamme mielellämme kaikissa akkuihin liittyvissä asioissa.

Olemme koonneet tietopankkiimme yleisimpiä ohjeita ja vinkkejä akkujen toimintaan liittyen. Toivomme niistä olevan hyötyä sinulle.

Kysy neuvoa

Onko sinulla jokin tuotteisiin tai tilauksiin liittyvä kysymys, johon et löydä vastausta? Kysy asiaa meiltä maksutta, niin autamme parhaamme mukaan!

Käytössäsi on Suomen Akkujen ammattitaitoinen henkilökunta. Täytä vain alla oleva lomake niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse puh. 040 670 0389.

*
*

Voit halutessasi ottaa kuvan kohteesta jota kysymys koskee. Max. koko 5Mt.
Kohdista kysymys:
Haluan vastauksen:

 

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää