Trukkiakut - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

TAB-akut – laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

TAB-akkujen vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti. TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin:

  • Käynnistysakut henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon aina perustarpeista vaativiin käyttöolosuhteisiin
  • Vapaa-ajan akut mm. veneisiin ja asuntoautoihin,
  • Teollisuusakut vaativiin käyttökohteisiin mm. siivouskoneisiin, sähköpyörätuoleihin ja nostimiin sekä varavirtajärjestelmiin
  • Trukkiakkuna sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

TRUKKIAKUT

Suomen Akuilla laaja TAB-trukkiakkuvalikoima - kysy tarjousta. Maahantuomme koko trukkipuolen tuotevalikoimaa sekä valmiina akkuina, että irtokennoina, joista rakennetaan kotimaassa valmiita akkuja.

Pyydä tarjous

 

Trukkiakku Tab Traction 1  

TAB-trukkiakut soveltuvat kaikille sähkökäyttöisille kulkuneuvoille mm. sähkötrukit, kaivosjunat ja kuljetuskalusto. Asennamme yksittäiskennoja ( 2V ) teräslaatikoihin sopiviksi eri jännitteisille ja eri kapasiteettisille sähkötrukeille ja vastaaville laitteille. TAB:n laaja tuotanto-ohjelma kattaa EN 60254-1,2 ja IEC 254-1,2 normien mukaiset DIN ( EPzS) ja BS (PzB) kennot.

TAB-trukkiakut tunnetaan:
+ korkeasta kapasiteetista
+ pitkästä eliniästä
+ hyvästä tärinän kestokyvystä
+ pienestä vedenkulutuksesta
+ huollon helppoudesta
+ lyhyestä varausajasta

Trukkikennoja ja -akkuja valmistetaan ruuvikiinnitteisillä yhdyskaapeleilla. Akut toimitetaan käyttövalmiina, eli ne ovat valmiiksi hapotettuja ja varattuja. Voimme myös kennottaa ammattitaidolla vanhan akkukotelon uusilla akkukennoilla. Tämä edellyttää, että akkulaatikko on täysin ehjä ja laatikko täytyy toimittaa meille.

Lataa Tab trukkiakkujen kuvasto

Trukkiakku Tab Traction 4  

Jotta toimitettavat akut vastaisivat vaatimuksia, pyydämme ystävällisesti tilausta/kyselyä tehtäessä ottamaan huomioon seuraavat asiat:

+ akkujännite
+ akun kapasiteetti 5 tunnin purkausajalla
+ akkulaatikon mitat (pituus x leveys x korkeus)
+ akkulaatikkopiirustus mahdollisuuksien mukaan
+ elektronisen laitteen esim. trukin merkki ja malli
+ muut mahdolliset vaatimukset

Autamme mielellämme sopivan akun valinnassa.


Trukkiakkujen huoltaminen

Katso ohjeemme trukkiakkujen huoltamiseen, varaamiseen ja vesittämiseen täältä.

Pyydä tarjous

Pyydä lisätietoja/tarjousta: täytä tarjouspyyntölomake

Meille voit myös soittaa p. 0400-246 264 tai lähettää sähköpostia: myynti@suomenakut.fi

Akkujen kierrätys

Suomen Akut on virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti.

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää