Vapaa-ajan akut - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

TAB-akut – laatua ja kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

TAB-akkujen vahvuuksia ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti. TAB:in monipuolinen ja kattava akkuvalikoima sopii hyvin erilaisiin käyttökohteisiin:

  • Käynnistysakut henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon aina perustarpeista vaativiin käyttöolosuhteisiin
  • Vapaa-ajan akut mm. veneisiin ja asuntoautoihin,
  • Teollisuusakut vaativiin käyttökohteisiin mm. siivouskoneisiin, sähköpyörätuoleihin ja nostimiin sekä varavirtajärjestelmiin
  • Trukkiakkuna sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

VAPAA-AJAN AKUT

Siirry ostoksille

 

TAB Ocean

Tab Ocean vapaa-ajan akut on suunniteltu käynnistyskäyttöön erityisesti veneisiin, matkailuautoihin ja asuntovaunuihin, joissa tarvitaan maksimaalista suorituskykyä.
 

TAB Motion AGM-Akku

TAB Motion AGM-Akun kennot on suljettu painepäästöventtiilillä. AGM-teknologiassa elektrolyytti on imeytetty lasimattoerottimiin. Tämä mahdollistaa kaasujen rekombinaation, estää happovuodot ja varmistaa parhaan mahdollisen toimintavarmuuden.

Edut:
+ Vähäinen itsepurku
+ Kestävä rakenne
+ Huoltovapaa
+ Korkea käynnistysteho

Käyttökohteet:
+ Asuntovaunut ja -autot
+ Veneet
+ Pyörätuolit
+ Siivouskoneet
+ Hälytysjärjestelmät
+ UPS ja aurinkokennojärjestelmät

Syklien määrä: 400

 

 

TAB Motion Geeliakku

Geelirakenteessa elektrolyytti on geelimuodossa ja akku on täysin huoltovapaa. Geeliakut kestävät hyvin syväpurkauksia ja tärinää. Ne ovat roiskesuojattuja ja rakenteeltaan vuotamattomia eivätkä vaadi elektrolyyttitason tarkastusta ja vedentäyttöä.

Edut:
+ Huoltovapaa
+ Vähäinen itsepurku, alle 2% kuukaudessa
+ Kestävä rakenne

Käyttökohteet:
+ Asuntovaunut ja -autot
+ Veneet
+ Siivouskoneet
+ Sähköautot
+ UPS ja aurinkokennojärjestelmät

Syklien määrä: 700

 

TAB Motion Massalevyakku

Taloudellinen ja luotettava akku vapaa-ajan käyttöön.

Edut:
+ Erinomainen tärinänkestävyys
+ Korkea purkukyky
+ Korkea suorituskyky vaativissa työskentelyolosuhteissa

Käyttökohteet:
+ Pyörätuolit
+ Asuntovaunut ja -autot
+ Veneet
+ Siivouskoneet
+ Aurinkokennojärjestelmät

Syklien määrä: 300

 

TAB Mower pienkoneakku

Huipputehokas akku ruohonleikkureihin ja muihin pienkoneisiin. Akku on huoltovapaa. Akun päällä oleva SMF-suoja antaa täyden turvan happoroiskeilta. Akussa on myös kantokahva, joka helpottaa akun siirtelyä.

Lataa TAB Motion vapaa-ajan akkujen esite tästä

Lataa TAB Ocean vapaa-akkujen esite tästä

Akkutec-Kennotuspalvelu

Akkutec - kennotuspalvelu

Pienlaitteen akku uudeksi

Tyhjeneekö sähköhammasharjan akku nopeasti? Ei hätää, sillä kennotamme pienlaitteiden akkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta

Tietopankki

Akkujen ja paristojen asiantuntijat 

Olemme akkujen ja paristojen erikoisasiantuntijoita: meiltä saat ohjeita ja vinkkejä akkujen hoidosta, säilytyksestä ja turvallisuudesta. Haluatko saada lisätietoa akuista tai paristoista? Ota meihin yhteyttä ja asiantunteva henkilökuntamme vastaa aina mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Akkuneuvonta
Asennus ja testaus

Asennus ja testaus

Kannattaako akku asentaa itse? 

Mietitkö akkusi kuntoa tai uuden akun hankintaa ja asennusta? Ajoneuvon akku kannattaa testauttaa säännöllisesti ja myymälöissämme teemme sen maksutta. Jos tarvitset uutta akkua, ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ajoneuvollesi juuri oikean akun ja asentaa sen paikalleen ilman eri maksua kaikissa myymälöissämme. Teemme testaukset ja asennukset ilman ajanvarausta.

Lue lisää

TAB-maahantuonti

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman

Tuomme yksinoikeudella maahan laadukkaita ja kestäviä, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja. TAB:in monipuolisesta ja kattavasta akkuvalikoimasta löytyy oikea akku moniin eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyvät niin käynnistys-, vapaa-ajan-, teollisuus- kuin trukkiakut.

Lue lisää TAB-maahantuonnista

Tab-maahantuonti
Kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu

Kierrätämme puolestasi

Olemme virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Akut kuuluvat vaaralliseen jätteeseen ja vaativat näin ollen oikeaoppisen kierrätyksen.

Lue lisää