Tietoa meistä - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Suomalainen akkujen ja paristojen asiantuntija

'

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Myymälämme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Savonlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Asiakkainamme on sekä kuluttajia että yrityksiä. Meillä on verkkokauppa www.suomenakut.fi, joka palvelee asiakkaitamme 24/7. Vahvuuksiamme ovat kattava, 6500 tuotteen valikoima sekä asiantunteva ja hyvä palvelu. Oman maahantuonnin ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden. Tavoitteenamme on olla suurin TAB-akkujen jälleenmyyjä Pohjoismaissa.

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat

Valikoimassamme on yli 6500 tuotetta, ja määrä kasvaa koko ajan. Tuotteemme ovat laadukkaita merkkituotteita tunnetuilta valmistajilta. Tuomme itse maahan pohjoismaisiin olosuhteisiin hyvin sopivia, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja, jotka olemme itse todenneet tehokkaiksi ja laadukkaiksi.

TAB-akuista löytyvät sopivat käynnistysakut eri ajoneuvoihin, vapaa-ajan käyttöön mm. veneisiin ja asuntoautoihin sekä teollisuuskäyttöön kuten siivouskoneisiin, nostimiin, varavirtajärjestelmiin. TAB-valikoimasta löytyy myös trukkiakut sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

Lue lisää TAB-akuista

Suomen Akkujen laajasta valikoimasta löytyy akku- ja paristotuotteita myös Vartalta, Exideltä, Optimalta, Tranelta ja AgfaPhotolta. Suomen Akkujen oma tuotemerkki on Power Plus. Akkujen ja paristojen lisäksi valikoimastamme löytyvät myös mm. Leatherman-työkalut, Led Lenser -valaisimet, Ctek-laturit sekä Victron-aurinkosähkötuotteet. Valikoimassamme on myös erikoisparistot vaikka kuulolaitteisiin tai autonavaimiin. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, joten voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden.

Asiantunteva ja hyvä palvelu on vahvuutemme

Suomen Akkujen vahvuus on asiantunteva ja hyvä palvelu. Asiakasta neuvotaan ja autetaan kaikissa akku- ja paristoasioissa ja ostaessasi akun myymälästämme Tampereella, Vantaalla, Rovaniemellä, Kuopiossa, Savonlinnassa tai Jyväskylässä vaikkapa autoon tai kelloon, niin se asennetaan paikalleen samaan hintaan ja vanha akku tai paristo kierrätetään asianmukaisesti. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme löytää valikoimastamme juuri oikean tuotteen käyttötarpeensa mukaan.

Myymälöissä palvelemme myös akkujen testauksessa, eli voit testauttaa akkusi kunnon ilmaiseksi, jolloin tiedät, miten hyvin akkusi toimii ja onko jo aika hankkia uusi akku.

Suomen Akut on virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti.

Akkujen kennotuksella kertakäyttökulttuuria vastaan

Suomen Akut kennottavat pienakkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. valaisimiin, raitisilmamaskeihin, radiopuhelimiin, porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikka- ja robotti-imureihin – eli lähes kaikkiin pienkoneisiin, jotka toimivat akulla. Erikoisimpia kohteita akkukennotukselle ovat olleet esimerkiksi sukellusvalaisimet.

Kennotamme esimerkiksi sairaaloissa ja terveydenhuollossa olevien laitteiden akkuja sekä maatalouden akkuja mm. lypsykoneisiin ja lypsyrobotteihin sekä keritsimiin. Kampaamoiden ja partureiden hiustrimmeriakut on myös mahdollista kennottaa.

Lue lisää Akkutec-kennotuspalvelusta