Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Sano EI hyttysille – Thermacell karkoittaa verenimijät

Julkaistu 23.06.2016

Thermacell on tehokas ja turvallinen hyttyskarkotin, joka karkottaa niin hyttyset kuin hirvikärpäset 20 neliön alueelta. Thermacell-hyttyskarkotin on laite, joka toimii 12 gramman nestekaasupatruunalla ja karkotetyynyllä – se pitää ei-toivotut-vieraat loitolla.

Hyttyskarkotin on hajuton, eikä se vaadi erikseen sähköistystä tai paristoja, vaan pelkkä nestekaasupatruuna riittää noin 9-12 tunnin ajaksi. Karkotetyyny kannattaa vaihtaa noin 4 tunnin välein, jotta laite toimii tehokkaasti hyttysten torjunnassa. Thermacell-hyttyskarkotin sopii niin pihapiiriin, terassille, mökille, telttailuun – käyttömahdollisuuksia on siellä, missä hyttysiäkin on. Parhaimmillaan se luo hyttysvapaan alueen jo 10-15 minuutissa.

Testaa itse ja vapauta pihasi hyttysistä

Thermacell-hyttyskarkottimessa vaikuttava aine on d-Alletriini, joka on tehokas ja tunnettu hyttyskarkotusaine. Laitteen voi ottaa mukaan kantolaukkuun, jolloin marjastus ja metsällä käyminen on huomattavasti mukavampaa.

Suojaisassa paikassa, kuten terassilla tai parvekkeella, laite kannattaa sijoittaa lähelle lattiaa. Tuulisessa paikassa tai tuulisemmalla säällä hyttyskarkotin asetetaan tuulen yläpuolelle, jolloin karkotusainetta on sopivasti ilmassa halutulla alueella.

Thermacell-pakkaus sisältää hyttyskarkottimen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä.

Tutustu Thermacell-hyttyskarkottimien valikoimaan täältä.

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa