Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Haemme myymälätyöntekijää Rovaniemelle

Julkaistu 20.07.2016

Oletko sinä etsimämme

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄ

Etsimme positiivista, motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä myymälätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen myymäläämme.

Etsimämme henkilön työtehtäviin kuuluvat tehtävät myymälässä, kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti ja asennus, sekä myymälän ylläpito eli myyntituotteiden, hyllyjen ja myymälätilan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen. Verkkokaupan monipuoliset tehtävät ovat myös osa tehtävänkuvaasi.

Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän kehittämiseen. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin yrityksessä. Odotamme sinulta halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä.


Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan niin ikään eduksi.


Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä yrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä, mielenkiintoisten tuotteiden parissa.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 5.8.2016 klo 24.00 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti "Lapin Akut - Rovaniemi".


Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta puh. 040 501 7012, info@koivurantahenrik.com.
Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 16-20.00 ja viikonloppuisin klo 09-18.00.


Lapin Akut on kotimainen perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Myymälämme sijaitsevat Rovaniemellä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Lisäksi verkkokauppamme www.suomenakut.fi palvelee asiakkaitamme 24/7. Vahvuuksiamme ovat kattava valikoima, sekä asiantunteva ja hyvä palvelu.

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa