Ajankohtaista - Suomen Akut

m menu image  m home m cart

 
{#mobileMenu#}

Myymälämme kierrättää käytetyt akut ja paristot

Julkaistu 05.08.2016

Jäikö käytettyjä akkuja tai paristoja pyörimään nurkkiin kesän jäljiltä? Ota käytetyt akut ja paristot mukaan ensi kerralla ja palauta myymäläämme. Otamme vastaan maksutta niin ajoneuvojen akut kuin pienakut puhelimista, työkaluista sekä muista laitteista ja kierrätämme ne asianmukaisesti.

Meille voit palauttaa myös muista liikkeistä ostamasi akut. Myymälämme kierrätyspisteet palvelevat Rovaniemellä, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Pari muistisääntöä akkujen ja paristojen palauttajalle:

* Paristot ja akut, joissa on havaittavissa vuotoja, kannattaa pakata muovipusseihin. Akkujen ja paristojen palauttamiseen voi liittyä vuotoriskejä. Vuotavista akuista ja paristoista saattaa joutua vaarallisia aineita iholle.

* Litiumparistojen ja -akkujen navat on hyvä piilottaa kiinni teippaamalla. Oikosulusta aiheutuvan palonvaaran voi ehkäistä teippaamalla litiumakkujen ja -paristojen virtanavat piiloon heti kun ne poistetaan käytöstä. Oikosulku voi syntyä jos jokin metalliesine, kuten kolikko, avain tai toinen paristo, koskettaa pariston tai akun virtanapaa. Litiumakut ja -paristot tunnistaa Li -alkuisesta merkinnästä. Erityisesti mm. palovaroittimissa käytettävät 9V-paristot tulee teipata heti kun ne poistetaan laitteesta.

Lähde: Recser.fi

Kysy lisää akkujen ja paristojen kierrätyksestä ja katso myymälöiden aukioloajat: http://suomenakut.fi/yhteystiedot 

 

 

 

 

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa