Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

TAB-akkujen maahantuonti ja jälleenmyynti Suomen Akuille

Julkaistu 01.01.2017

Suomen Akut Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Olesa Oy:ltä TAB-akkujen maahantuonnin ja jälleenmyynnin 1. tammikuuta 2017 alkaen.

Pohjoisiin olosuhteisiin hyvin sopivat, Euroopassa valmistetut TAB-akut ovat hyvä vahvistus Suomen Akkujen omaan valikoimaan, sillä TAB-akuista löytyvät sopivat käynnistysakut eri ajoneuvoihin, vapaa-ajan käyttöön mm. veneisiin ja asuntoautoihin sekä teollisuuskäyttöön kuten siivouskoneisiin, nostimiin, varavirtajärjestelmiin. TAB-valikoimasta löytyy myös trukkiakut sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin.

TAB-akkujen etuja ovat vahva suorituskyky kylmissä olosuhteissa, suuri käynnistysteho ja kestävyys. Sloveniassa jo 50 vuoden ajan valmistettuja TAB-akkuja myydään maailmalle vuosittain yli 5 miljoonaa kappaletta. TAB valmistaa laajaa vaalikoimaa neste-, AGM- ja geeliakkuja kolmen huippumodernin tehtaan ja noin 1100 työntekijän voimin. Tarkkojen laatukriteerien pohjalta rakennetuille TAB-akuille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti, mikä varmistaa sen, että myös valmistaja sitoutunut TAB-akkujen erinomaiseen laatuun.

Oman maahantuonnin ansiosta Suomen Akut tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden.

 

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa