Ajankohtaista - Suomen Akut

m menu image  m home m cart

 
{#mobileMenu#}

Haemme Jyväskylän uuteen myymälään 2 MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Julkaistu 10.01.2017

Haemme Jyväskylän uuteen myymälään

2 MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme nyt positiivisia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä myymälätyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään uuteen myymäläämme.

Etsimiemme henkilöiden työtehtäviin kuuluvat tehtävät myymälässä kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti ja asennus, sekä myymälän ylläpito eli myyntituotteiden, hyllyjen ja myymälätilan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen.

Odotamme halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä.

Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen. Huomioithan, että kokemuksesi perusteella ja sen karttuessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä yhä vaativampiin tehtäviin yrityksessä.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi.

Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä kasvuyrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Avoimia paikkoja on kaksi kappaletta.
Suomen Akut Oy käyttää rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 10.2.2017 klo 24.00 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut - Jyväskylä”.

Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 0405017012, info@koivurantahenrik.com. Lisätietoja puhelimitse voi tiedustella arkisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 9-18.

 

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Myymälämme sijaitsevat Kuopiossa, Rovaniemellä, Savonlinnassa ja keväällä 2017 avaamme uuden myymälän Jyväskylään. Asiakkainamme on sekä kuluttajia että yrityksiä. Meillä on verkkokauppa www.suomenakut.fi, joka palvelee asiakkaitamme 24/7. Vahvuuksiamme ovat kattava, yli 5300 tuotteen valikoima sekä asiantunteva ja hyvä palvelu. Oman maahantuonnin ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden. Tavoitteenamme on olla suurin TAB-akkujen jälleenmyyjä Pohjoismaissa.

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa