Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Haemme Savonlinnan myymälään myymälätyöntekijää

Julkaistu 21.10.2017

Tule varmistamaan kasvua kanssamme - haemme Savonlinnan myymälään

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Suomen Akkujen strategisena tavoitteena on kannattava kasvu ja laajentuminen eri kaupunkeihin kotimaassa. Haluamme kasvaa Suomen laajimmaksi akkuketjuksi, joka palvelee asiakkaitaan kattavalla valikoimalla niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin.

Etsimme nyt positiivista, motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä myymälätyöntekijää Savonlinnan myymälään. Tehtävänäsi on huolehtia myymälän päivittäisestä toiminnasta ja ylläpidosta, asiakkaidemme parhaasta palvelusta ja akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynnistä ja tarvittaessa myös asennuksesta.

Odotamme sinulta motivaatiota, halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta tavoitteiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta, erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluat löytää asiakkaidemme tarpeisiin juuri sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme.

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen. Huomioithan, että kokemuksesi perusteella ja sen karttuessa, pääset etenemään vastuullisempiin tehtäviin yrityksessä.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä niin kuluttajille kuin yrityksille sekä kokemusta myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutyöstä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi.

Sinulle on tarjolla kokopäivätyö kehittyvän kasvuyrityksen nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Käytämme rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 10.11.2017 klo 24.00 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin.  Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut - Savonlinna”.

Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 040 5017012, info@koivurantahenrik.com.

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Myymälämme sijaitsevat Savonlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Asiakkainamme on sekä kuluttajia että yrityksiä. Meillä on verkkokauppa www.suomenakut.fi, joka palvelee asiakkaitamme 24/7. Vahvuuksiamme ovat kattava, 6000 tuotteen valikoima sekä asiantunteva ja hyvä palvelu. Oman maahantuonnin ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden. Tavoitteenamme on olla suurin TAB-akkujen jälleenmyyjä Pohjoismaissa.

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa