Ajankohtaista - Suomen Akut

m menu image  m home m cart

 
{#mobileMenu#}

Uusi palvelumyymälä Vantaalle: henkilöstöhaku käynnissä

Julkaistu 13.06.2018

Uusi palvelumyymälä Vantaalle: henkilöstöhaku käynnissä

Akkualan erikoisliike Suomen Akut Oy on ostanut Vantaan Viertolassa sijaitsevan Suomen Akkumyynnin liiketoiminnan. Suomen Akut avaa Vantaalle uuden palvelumyymälän 3. syyskuuta ja laajentaa näin liiketoimintaansa Etelä-Suomeen. Yhtiön tavoitteena on olla Suomen palvelevin ja laajin akkualan erikoisliike.

Suomen Akut on kotimainen, 60-vuotis juhlavuottaan viettävä perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen ja paristojen sekä niiden oheistuotteiden maahantuontiin ja kauppaan. Suomen Akut maahantuo itse suuren osan tuotteistaan ja yhtiöllä on tällä hetkellä palvelumyymälät Vantaan lisäksi myös Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Rovaniemellä. Toimintaa laajentaa verkkokauppa www.suomenakut.fi, josta voi tilata tuotteen kotiin tai toimipisteestä noudettavaksi. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 13 työntekijää. Vantaan uuteen palvelumyymälään rekrytoidaan parhaillaan henkilökuntaa.

HAEMME 2 MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ VANTAALLE

Etsimme nyt positiivisia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä myymälätyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan uuteen palvelumyymäläämme.

Etsimiemme henkilöiden työtehtäviin kuuluvat tehtävät palvelumyymälässä kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti ja asennus, sekä myymälän ylläpito eli myyntituotteiden, hyllyjen ja myymälätilan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen.

Odotamme halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen. Huomioithan, että kokemuksesi perusteella ja sen karttuessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä yhä vaativampiin tehtäviin yrityksessä.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi. Työhön kuuluu viikon perehdytys Suomen Akkujen Rovaniemen myymälässä.

Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä kasvuyrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Avoimia paikkoja on kaksi kappaletta.

Käytämme rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 22.7.2018 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut - Vantaa”.

Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 044 975 0694. Tiedustelut arkisin klo 16.15 - 21.00 ja viikonloppuisin klo 12.00 - 18.00.

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Yhtiöllä on palvelumyymälät Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa sekä Rovaniemellä ja sen palveluksessa on yhteensä 13 työntekijää. Suomen Akkujen valikoimissa on yli 6000 tuotetta. Verkkokauppa palvelee osoitteessa: www.suomenakut.fi

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa