Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Suomen Akut avasi uuden myymälän Vantaan Koivuhakaan

Julkaistu 04.09.2018

Suomen Akut avasi uuden myymälän Vantaan Koivuhakaan

Suomen Akut on avannut uuden palvelumyymälän Vantaan Koivuhakaan, Puutarhatie 22:teen. Yhtiöllä on palvelumyymälät Vantaan lisäksi Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Rovaniemellä. Uusi myymälä on avaus Etelä-Suomen markkina-alueen palvelemiseen, sillä yhtiön tavoitteena on olla Suomen palvelevin ja laajin akkualan erikoisliike.

'               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vantaan myymälässä palvelusta vastaavat Chris ja Timo (oik.).

Vaikka muita erikoistavarakaupan myymälöitä on kadonnut katukuvasta, niin Suomen Akut ui vastavirtaan - Etelä-Suomeen laajenevalle yhtiölle kuluva vuosi on 60v. juhlavuosi. Digitaalisuuden aikakaudella varavirta on välttämättömyys: tehokasta akkua tarvitaan autojen lisäksi niin puhelimissa, tietokoneissa kuin muussa tarve-elektroniikassa.

Suomen Akkujen strategisena tavoitteena on kasvaa kotimaassa ja toimitusjohtaja Kari Rautionaho sanoo Vantaan palvelumyymälän olevan erittäin hyvä vahvistus yhtiön kotimaiseen palveluketjuun.

- Etelä-Suomessa on jo nyt iso joukko Suomen Akkujen kuluttaja- ja yritysasiakkaita, joille palvelumyymälän tarjonta Vantaalla tuo tuotevalikoimamme entistä lähemmäs. Uskomme, että pystymme vilkastuttamaan akkukauppaa Vantaan talousalueella ja laajemminkin Uudellamaalla. Tuotteiden nouto palvelumyymälästä on nopeaa ja esimerkiksi meiltä ostettu akku asennetaan paikalleen ilman eri maksuja, Rautionaho toteaa.

Vantaan palvelumyymälä on avoinna arkisin klo 8.00-17.00 osoitteessa Puutarhatie 22, yhteystiedot ja kartta

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa