Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Uusi palvelumyymälä Tampereelle: henkilöstöhaku käynnissä

Julkaistu 08.01.2019

 

Uusi palvelumyymälä Tampereelle: henkilöstöhaku käynnissä

Akkualan erikoisliike Suomen Akut Oy avaa Tampereen Lielahteen uuden palvelumyymälän 1. huhtikuuta 2019 ja laajentaa näin liiketoimintaansa Pirkanmaalle. Yhtiön tavoitteena on olla Suomen palvelevin ja laajin akkualan erikoisliike.

Suomen Akut on kotimainen perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen ja paristojen sekä niiden oheistuotteiden maahantuontiin ja kauppaan. Suomen Akut maahantuo itse suuren osan tuotteistaan ja yhtiöllä on tällä hetkellä palvelumyymälät Tampereen lisäksi myös Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Rovaniemellä. Toimintaa laajentaa verkkokauppa www.suomenakut.fi, josta voi tilata tuotteen noutopisteeseen tai haettavaksi myymälästä. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 14 työntekijää. Tampereen uuteen palvelumyymälään rekrytoidaan parhaillaan henkilökuntaa.

Digitaalisuuden kasvu lisää varavirran tarvetta entisestään ja tämä näkyy mm. puhelinten, tietokoneiden ja tarve-elektroniikan akkukaupassa vahvana kysynnän kasvuna. Suomen Akut vastaa kasvuun omalla maahantuonnilla, mikä mahdollistaa yhtiölle laajan akkutuotteiden ja paristojen varastotuotevalikoiman, jolloin asiakas saa tarvitsemansa tuotteen nopeasti suoraan palvelumyymälästä tai verkkokaupasta.

'

 

 

 

 

 

 

 

 

HAEMME MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ TAMPEREELLE

Etsimme nyt positiivista, motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä myymälätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereen uuteen palvelumyymäläämme.

Etsimämme henkilön työtehtäviin kuuluu tehtävät myymälässä kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti ja asennus, sekä myymälän ylläpito eli myyntituotteiden, hyllyjen ja myymälätilan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen. Odotamme halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi.

Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä kasvuyrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Työhön kuuluu viikon perehdytys Suomen Akkujen Rovaniemen myymälässä.

Käytämme rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com 31.1.2019 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut - Tampere”.

Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 044 975 0694. Tiedustelut arkisin klo 16.15 - 21.00 ja viikonloppuisin klo 12.00 - 18.00.

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Yhtiöllä on palvelumyymälät Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa sekä Rovaniemellä ja sen palveluksessa on yhteensä 14 työntekijää. Suomen Akkujen valikoimissa on yli 6500 tuotetta. Verkkokauppa palvelee osoitteessa: www.suomenakut.fi

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa