Ajankohtaista - Suomen Akut

handheld menu display-->

 
{#mobileMenu#}

Mika ja Joni palvelevat uudessa Tampereen myymälässä Lielahdessa

Julkaistu 27.03.2019

Mika ja Joni palvelevat uudessa Tampereen myymälässä Lielahdessa

Suomen Akkujen rekrytointikampanja Tampereella keräsi lähes 50 mielenkiintoista työhakemusta, joiden perusteella haastatteluihin kutsuttiin 10 hakijaa. Haastateltujen joukosta tehtävään valikoituivat Mika ja Joni, joilla molemmilla on monipuolista kokemusta niin asiakaspalvelun kuin tekniikankin saralta. Uusien osaajien myymälätyö käynnistyy Lielahden myymälän avajaisilla 1. huhtikuuta. Suomen Akut kiittävät kaikkia hakemuksensa jättäneitä!

'

Suomen Akkujen tavoitteena on olla laajin ja palvelevin akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden myyjä

Tampere on Suomen Akuille kiinnostava kaupunki, sillä Tampereen alueelta löytyy paljon teollisuusyrityksiä, joiden tarpeisiin tarjoamme mm. ajovoima- ja teollisuusakkuja sekä käynnistys- ja trukkiakkuja. Alueella on myös paljon Suomen Akkujen verkkokaupan asiakkaita, joilla on nyt mahdollisuus asioida palvelumyymälässä tai tilata tuotteet verkkokaupan kautta ja noutaa tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja.

Suomen Akkujen tavoitteena on olla laajin ja palvelevin akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden myyjä. Uuden palvelumyymälän myötä tavoite on jälleen askeleen lähempänä. Valikoimassa on yli 6500 tuotetta, joista varmasti löytyy sopiva virtalähde lähes kaikkiin tarpeisiin. Autamme ja neuvomme asiakastamme kaikissa akku- ja paristotarpeissa. Tervetuloa kaupoille!

Kaikki ajankohtaista-artikkelit

Selaa uutisryhmää Ajankohtaista Suomen Akuissa